De dag die vreemd verliep..

image

Ik wilde eigenlijk schrijven over de afgelopen weken waarbij we een nieuwe inrichting en speeltoestellen kregen en hoe dat allemaal ging, maar vandaag verliep zo vreemd, dat ik het andere verhaal even naar volgende week doorschuif☺️

Wat was er zo anders? Gisteravond bleek dat via een alarm, dat eerder al was afgegaan er iets mis was met het zoutelectrolyse-systeem, waarmee we ons chloorgehalte in ons zwembad regelen…na wat testjes en onderzoeken bleek de vacuummeter stuk te zijn! Die is echt nodig, anders komt er geen chloor meer in het zwembad en zijn de waardes niet meer goed en zou het zwembad moeten sluiten! Bellen dus ( op vrijdagavond😱) met de leverancier ( op de wal) de enige mogelijkheid, behalve na het weekend op laten sturen ( en dus het zwembad tot die tijd niet kunnen openen) was het onderdeel per koerier hier laten brengen ( ruim €600 extra kosten😳) of iemand vanuit Nijmegen naar Harlingen laten rijden en hiervandaan iemand naar Harlingen en terug met de boot laten gaan…dat scheelde een stuk en hoewel het Henry’s vrije dag was, is hij met de half 8 snelboot vanmorgen vroeg naar Harlingen vertrokken…om 8.15 was hij er en is er telefonisch contact geweest om elkaar zo snel mogelijk te ontmoeten en het onderdeel uit te wisselen, gelukkig stond diegene er al en kon Henry met een flinke spurt nog net de snelboot van 8.30 terug nemen en was hij om 9.30 weer thuis…nu even het onderdeel samen met Andre van de TD vervangen en joepie het werkte!

Dat was het eerste…op de receptie was het op zich rustig, tot er een vreemd telefoontje uit Luxemburg kwam…deze meneer sprak dialect Duits en erg slecht Engels en onze collega Sandy beter Engels dan Duits😜…hij wilde vanavond nog aankomen of er nog iets vrij was? Huh? Vanavond? Vanuit Luxemburg? Heeft hij al een boot geboekt? Hij moet eigenlijk naar Wenloo, vertelde hij….Dat ken ik niet zei Sandy en deed bij mij navraag…nee, niet op Terschelling, of bedoelt hij Venlo?😱…na wat over en weer elkaar niet begrijpen zei  hij uiteindelijk dat hij naar Landal Lommerbergen moest…we snapten  niet waarom hij op Terschelling terecht kwam met zijn telefoontje, maar hebben hem het juiste nummer gegeven  en dat was het………dachten we….

Vlak voor sluitingstijd van de receptie nog even de aankomst die er nog niet was gebeld en overlegd hoe ze aan hun sleutel kwamen en zo kon er afgesloten worden. Op het punt van vertrek kwamen er opeens gasten aan die vertelden een boeking hier te hebben! Huh?😱😳…over het hoofd gezien? Even gauw in het systeem checken toen ze vertelden gisteravond pas geboekt te hebben…nee hoor, niks bekend bij ons…misschien bent u bij het verkeerde park? Dat gebeurt wel vaker, want er zijn 3 Landalparken op Terschelling…nog een keer hun papieren checken…tja, juiste park, alleen….geboekt voor 25 juni ipv vandaag (4 juni)   Oeps…ze hadden zelf via internet geboekt en waren er stellig van overtuigd voor vandaag..boot geboekt en genieyen van het mooie weer (en dat was het hier zeker, hoewel niet overal in Nederland)… Vlug overleggen met mij en ik  met Petra van de schoonmaak, die er toevallig nog was…er stond nog wel een appartement  schoon, maar dan moest ze nog wel de bedden opmaken en de rest inbrengen en Sandy moest via speciale reserveringen deze ( via booking.com) geboekte reservering omzetten naar vandaag!  Zowel Sandy als Petra  hebben hierdoor een half uurtje overgewekt, maar de gast was dolblij!

Wat een vreemde (vrije) dag!

Een gedachte over “De dag die vreemd verliep..

Plaats een reactie